Pages

miércoles, 3 de agosto de 2011

Milers de persones ballen i canten amb el “triunfito” Guillermo Martín



Un concert que va contar amb la participació del públic
El cantant valencià, Guillermo Martín, va actuar ahir a Aldaia. Va ser una hora d’un magnífic concert on el valencià va mostrar la seua qualitat artística. A l’event musical, en primera fila, els Clavaris del Crist, les dones i fills i un públic molt entregat. Més de 1000 persones per cantar i ballar amb músiques de totes les èpoques, estils i de molts artistes del panorama nacional i internacional. Cap destacar la presència en l’acte del regidor de Serveis Socials i Comunicació, José Luis Montesinos i dels pares i germana de l’artista, als que va dedicar la següent cançó.

Abans d’aconseguir la fama i la seua carrera professional, Guillermo Martin formava part d’una banda musical, entre els membres es trobava un aldaier, José Luis Guerrero, qui ahir va tindre el seu minut de glòria sobre l’escenari. Un concert que va contar amb la participació del públic, entre elles, Maria Comes filla d’un dels Clavaris del Crist.
Guillermo Martín és el líder de la banda G Punto, formada per Jose Maria Barea, Vicent Barea i Gumer García. Guille és conegut per la seua participació als càstings d’Operació Triomf 4 en 2005 on finalitzar el concurs sent un dels finalistes del programa. Després d'abandonar l'Acadèmia, va gravar el disc de Musicals al costat d'altres concursants de la seua mateixa edició i aqueix mateix estiu es van anar de gira per tota Espanya. Quan va finalitzar, va participar en una sèrie de ficció de Canal 9 i ja en 2006, al costat de la seua companya Lidia Reyes posa veu en l'espectacle “Peter Pan on Ice”.

L'estiu de 2006 va ser molt intens, va gravar un disc al costat de Sandra Polop i Fran Dieli creant el grup "Generació OT" i, a finals d’any, es proclama finalista de la quarta edició del programa "Mira qui balla" de TVE. Tot un repte personal del com ix una vegada més totalment airós. En 2007 comença a tenir presència en molts programes de televisió com a col·laborador i fins i tot arriba a presentar al costat d'Anne Igartiburu una de les gales més importants de l'àmbit nacional, la Gal·la Fao de TVE. Al maig de 2007 és el triat per a conduir els matins d'Antena 3 en l'espai d'estiu, presentant “El destape” i, a la fi d'any, va retransmetre en directe per a tota Espanya en Antena 3 les campanades.


A principis 2008 alterna la seua faceta de presentador en les gales especials d'Antena 3 amb la de cantant en el programa “Al peu de la lletra” d'Antena 3. A l'estiu de 2008 presenta amb èxit d'audiència per a Canal 9, “Crash!!” i, des de 2009, amb "Dóna la cara", el nom del nou disc de G Punto, està de gira per tota Espanya.